mandag 13. mai 2013

Costa Rica


Da er vi i Costa Rica, landet som er kjent for å ha et frodig naturliv. Her er vi ute i villmarka for å titte på dyrelivet. Vi befinner oss i Monteverde i Cloud forest nasjonal park og Annelin prøver å finne den berømte fuglen "Resplendent Quetzal".

Men med uten guide blir det vanskelig å få øye på den, men en liten kolibri i full fart ser vi ofte. 

Monteverde's nasjonal park har mange ulike veier som er ment for turgåere og det er fint å kunne gå for seg selv. Her en hengebro som gir fin utsikt over Monteverde. 

I løpet av kvelden når mørket faller og dyrene våkner til live, drar vi på nattvandring i jungelen. Vi tar med lommelykt og en lokalguide for å finne dyr både i trær og på bakken. Vi så slanger, dovendyr, frosk og en "orange knee tarantella" som på bildet.

Et dovendyr på vei over bilveien. De er veldig late og det vil ta ca 1-2 timer for dem å gå 5 meter. 


Så forflytter vi oss til en annen by i Costa Rica og vi stopper langs veien for å se på en mengde krokodiller som oppholder seg under broen. Det frister lite å bade her...

 men heller i byen Quepo. Magnus står på stranda klar for å surfe på miniboard.
Mens Annelin ligger matforgifta på hotellet, drar Magnus på rafting. Moro...
Ellers lever vi late dager på stranda. Costa Rica er et fint land med fin natur, men det er et av det dyreste landet man reiser i sentral-amerika. Vil man unngå for mange amerikanske turister er det bedre å reise i Guatemala og Nicaragua som er mer sjarmerende land, synes vi da. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar