fredag 8. februar 2013

Thailands vestkyst

Da vi landet i Phuket ville vi gentlig komme oss lengst bort fra denne turistøya. Så vi reiste med en ferge og en "longtailboat" til en mindre turistaktiv øy Koh yao yai. Vi sjekket inn på en luksus bungalow på en resort, det må da være lov av og til som backpacker :)

Magnus stor koser seg i bassenget med en flott sjøutsikt.

Så dro vi til en annen øy Koh phi phi. Vi gikk ned i hotelstandard, men det var greit etter flere dagers avslapning. Her er vi på en utsiktspost på øya. 

Vi tok en longtailboat til Maya beach som er kjent for filmen "The beach". På grunn av det blir det tiltrukket mange turister på denne øya.

Koh Lanta ble vår siste stopp på denne øyhopping reisen. Denne øya er vår favoritt, ikke for mange turister, hyggelige folk og kjempe fine strender. Vi leide oss en scooter og kunne finne mange sånne strender rundt omkring på øya. 

På Koh Lanta bestemte vi oss for å ta en 4 dagers dykkekurs. Etter en nøye gjennomtenking ble Annelin med på dette likevel. Her trener vi i bassenget på hvordan vi skal klare oss selv på ting som kan skje i vannet. 

Etter en dag i bassenget var det på tide å prøve ute i det virkelige havet. Vi tok speedbåt til Koh Haa hvor de har fantastiske koralrev.

Buddy-check først så var Magnus klar og Annelin litt klar. 

Det var en ny opplevelse å kunne puste under vann og vi så fantastiske skapninger som levde der. Her var vår siste dykk på kurset, hittil har vi sett mange slags typer av aquarium fisker, åler, sjøslange, murer, løvefisk, stingray og vaske reker++ mer, og til og med svart finne revhaier svømte i nærheten her, men de så vi ikke :(


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar