mandag 18. februar 2013

Malaysia, Kuala lumpur

Da vi ankom hotellet i Kuala Lumpur fikk vi denne utsikten fra soverommet. Verdens høyeste tvillingtårn "Petronas Twin tower" som er det spesielle kjennetegnet til byen. 

Malaysia er kjent for å ha en blandingskultur både fra India, Kina og sin egen kultur. Mye av maten består av indiske retter som curry og tandoori. 

Vi bestilte tandoori som er laget i en spesiell leireovn sammen med naanbrød., veldig godt. 

Dette er Manera tower som er 421 meter høyt tårn og er den høyeste bygningen i KL. Som tyholttårnet i Trondheim finnes det en roterende restaurant og dit dro vi. 


Her serverte de buffet og vi fikk en fantastisk utsikt over byen med de mange skyskrapera. I bakgrunn ser vi tvillingtårene igjen. 


Vi har blitt glad i disse tårnene, så på kvelden dro vi til en skybar hvor vi spiste middag og tok en cocktail i baren med topp utsikt. 

I bakgrunn kunne vi se fyrverkeri fordi de feiret Chinese new year som startet 10 februar og varer i 11 dager. De mest kjente skybaren å besøke er Traders skybar for da kan man se utsikt til twin tower, men vi booket på Lunabar og det var like bra.

Skybaren  hadde også et svømmebasseng med Dj og danseplatå. 

Deretter skal vi videre til en annen storby eller stat som det egentlig er, nemlig Singapore. Her er vi på førsteklasse buss, store gode seter med fotstøtte og flatskjerm tv hvor vi så film. Hvorfor har de ikke sånn i Norge!? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar